Dit doet KOPPcoaching ook: trainingen

Trainingen

INNERLIJKE BALANS
Gebaseerd op het OVK-model van de Transactionele Analyse

Doel: inzicht krijgen in en invloed krijgen op je innerlijke emotionele balans.
Middel: je bewust worden van je communicatie met jezelf, zowel op cognitief niveau als emotioneel en energetisch.

Deze training gaat over wat nog vooraf gaat aan onze interactie met anderen, namelijk onze communicatie met onszelf. Die is erg bepalend voor hoe we in het leven staan. De meeste mensen hebben het niet zo in de gaten, maar we communiceren wat af met onszelf. En niet altijd op even vriendelijke toon. Meestal is onze innerlijke communicatie een echo uit ons gezin van herkomst. Dit systeem is immers ons referentiekader, van deze ouders hebben we communicatie geleerd. Zolang je je hierin nog niet ontwikkeld hebt, is jouw innerlijke communicatie net zo (on)veilig als de communicatie vroeger thuis voor jou was. Ook al herinner je je daar misschien niets meer van.

Mijn uitgangspunt is: onbalans in de interne communicatie geeft psychische problemen. Hoe meer innerlijke balans, hoe beter je psychische gezondheid. En daar kun je heel concreet en actief mee aan de slag.

In deze training gaan we kijken naar hoe we communiceren met onszelf. Daarbij gebruiken we het OVK-model met de ego-posities als kapstok. Alhoewel de Transactionele Analyse het OVK-model meestal gebruikt voor de externe communicatie, heb ik in mijn sessies én in mijn eigen leven gemerkt dat het model ook heel bruikbaar is voor de interne communicatie.

Kosten voor deze drie uur durende training: €60,= ex BTW.
Kom je met z’n tweeën, dan betaal je samen €100 ex BTW.

Mail gerust bij belangstelling of vragen. De eerstvolgende training vindt plaats in Maarn op een in overleg vast te stellen datum. Bij voldoende belangstelling stuur ik een datumprikker uit. 
Ik heb belangstelling!